genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

woensdag 17 juli 2013

Slaatje met kip, voedselzandlopergewijs vakantie nemen

De vakantie is echt wel zalig genieten, de zon, rust en veel tijd. Véél tijd dan ook om ongezond te eten, maar dit doen we niet. We laten ons niet verleiden tot hapklare maaltijden of vette tussendoortjes. Er werd in de hotelkamer direct een kastje gevuld met noten en gedroogd fruit. De fruitmand, daar konden we het ontbijt ook al lekker mee doorkomen.
Geniet dus mee met ons, hierbij eenvoud in een bordje op vakantie!


We gebruiken voor 4 personen
  • 500 gr gemengde sla
  • 400 gr kippenblokjes
  • 100 gr gemengde zaden en pitten
  • olijfolie
  • verse rozemarijn
  • 2 teentjes knoflook
  • kruidenzout
  • sap van 1 citroen
Laat de kip marineren in de olijfolie, rozemarijn, knoflook, kruidenzout en sap van een citroen. Zet weg in de frigo.
10 minuutjes voor het genieten, begin je aan de afwerking...
Bak de kip krokant aan, doe de sla in een grote kom, versier met zaden en pitten.

Alles mengen en geniet!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen