genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

woensdag 17 juli 2013

Voedselzandloper zonnig bordje voor op vakantie?

Hoe mooi kan het leven zijn als je de voedselzandloper volgt?
We hadden reeds vroeger op de blog al een gerechtje met rund.
Maar nu een andere variante? We hadden bezoek en het voorgerechtje was de avocado met tartaar van zalm.
Uit vorige bezoekjes wisten we reeds dat de man niet happig was op vis, en al zeker niet op rauwe vis, dus al variatie een schoteltje met rund voorzien.

Voor 1 persoon
  • 4 flinterdunne sneetjes rundsvlees, ultravers
  • 10 olijven
  • mespuntje wasabi
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 2 eetlepels schilfers van parmezaanse kaas
  • goeie olijfolie
  • draai van de molen
  • sla en notenmengeling om op te dienen
Snij de olijfjes ultra fijn en meng met goeie olijfolie en een mespuntje wasabi en de sojasaus.
Laat een uurtje rusten in de frigo.
Net voor het serveren doe je de mengeling in het rundsvlees, doe er nog de kaas bij en rol toe.
Je kan nog een beetje van de marinade over het geheel doen.
Smakelijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen