genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

maandag 15 juli 2013

Kokosdessertje, lekker toetje voor bij het fruit

Een extraatje voor bij de frambozen of het andere seizoensfruit? Véél te veel frambozen en een excuus nodig ze eens anders dan natuur op te eten? Kokos is zeer gezond, dus we gooien ons!

Ik maakte dit zalfje à l'improviste...
  • 250 gr opklopbare sojaroom
  • 2 eieren
  • 6 eetlepels kokospoeder
  • suiker of stevia (2 eetlepels)
  • 2 eetlepels kokoslikeur (type batida)

Klop de room op en zet aan de kant, klop het eiwit op en zet aan de kant. Mix de eierdooiers met de zoetstof tot een mooie binding. Voeg de likeur tot en erna de kokospoeder. Spatel nu voorzichtig de room en de eiwitten erbij.

Smakelijk of probeer één van onze andere blogdessertjes?!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen