genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

dinsdag 16 juli 2013

Zalmtartaar met zeekraal

De laatste week vakantie gaat al in, dus we gaan ons nog een beetje extra amuseren met kleine hapjes op de blog. De zon is er, vakantie, voetjes in het water, tijd voor een tartaar van zalm.
Zalm, een vette vis, dus een plus, avocado, superproduct, zeekraal, groenten vanuit de zee, lekkere olijfolie, veel kruiden,...

Voor 4 voorgerechtjes nemen we


Snij de zalm in reepjes of blokjes en zet weg in de frigo. Werk wel met superverse producten want dit is een gerechtje dat rauw wordt gegeten, dus wees precies. Snij de zeekraal en de dille zeer fijn.
Tijd om alles te mengen, de zalm, de dille en de zeekraal, sap van een limoen, goed kruiden met peper (geen zout, want zeekraal is zout), notenolie en olijfolie.
Dien op samen met een halve avocado of neem een kleine portie en maak er een hapje van!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen