genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

maandag 11 maart 2013

Broccolitaart, vegetarisch gerechtje

Broccolitaart, eenvoudig!
Vegetarisch en dit gerecht kan je gerust meenemen als lunch naar het werk of zelfs als tussendoortje is het lekker en gezond.

We gebruiken
  • bladerdeeg of havermoutdeeg
  • 1 broccoli
  • 200 gr pecannoten
  • 4 eieren
  • 400 ml sojaroom
  • 100 gr parmezaanse kaas
  • veel kruiden
Leg het deeg in een taartvorm. Zet de oven aan op 175°C.
De broccoli in roosjes in de vorm leggen (rauw). Maak ondertussen de mengsel van de fijngehakte pecannoten, de room, de eieren, de kaas en goed afkruiden met peper, zout, basilicum, pili-pili,...

Giet dit mengsel over de rauwe broccoli en nog een beetje bestrooien met de rest van de parmezaanse kaas.

Bakken gedurende 40 minuten (met havermout iets langer laten garen) en tijdens het bakken kan je al genieten van de heerlijke geuren uit de oven.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen