genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

dinsdag 19 maart 2013

Lekkere spinazie met peer en blauwe kaas!

Na een lastige dag geen zin om te koken?

Wil je een voedselzandlopergerecht? Doe dan net hetzelfde als hieronder maar laat de bladerdeeg weg of gebruik havermoutdeeg. Doe alles in een ovenschotel en de geuren verleiden je al van tijdens het bakken.

Het klassieke gerecht met bladerdeeg, dit maak je als volgt.


We gebruiken een bladerdeeg, rol uit, prik in met een vork en zet de oven aan op 200 °C.

Stoof 500 gr spinazie tot ze een beetje begint te slinken. Snij een peer in plakjes. Op de bladerdeeg verkruimel je blauwe kaas (200 gr), verdeel de spinazie, leg de peer erop en eindig met een handvol pijnboompitjes erover te strooien. Goed kruiden peper en zout en paprikapoeder.
Ziezo, na een half uurtje komt er een heerlijk gerecht uit je oven.
Smakelijk!




Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen