genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

vrijdag 22 maart 2013

Ovenschotel, vegetarisch en voedselzandloper

We gaan een super drukke dag tegemoet. Veel verschillende dingen klaarmaken voor veel mensen. En nu maar hopen dat alles vlotjes gaat. De zon komt erdoor vandaag, en dat maakt ook al veel goed. We worden daar blij van, dus genieten!
Maar we moeten ook nog iets posten op de blog en dit moet lekker eenvoudig zijn en goed vullend om de dag door te komen en ja, je gelooft het nooit, de stress aan te kunnen. Ook mensen die gek zijn van koken, genieten van het verwerken van alle ingrediënten, die kunnen stress hebben...

We gebruiken
  • sojagehakt
  • allerlei groenten
  • knolselder
  • sesamzaadjes
Stoof een ui en look aan in olijfolie, voeg het sojagehakt toe. Erna alle restjes verwerken, in dit geval prei, selder, tomaat, wortel, paprika,...
Laten garen en ondertussen een puree maken van de knolselder.

We leggen een laag groenten-sojahakt en bovenop de knolselderpuree en afwerken met sesamzaadjes.
Ziezo, energie voor de ganse dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen