genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

zaterdag 18 mei 2013

Omelet met gele, groene en rode toets

Een snel gerechtje om mee te nemen naar het werk of een lunch die in een mum van tijd is gerealiseerd, we gooien ons.
Voor 4 personen gebruiken we
  • 4 eieren
  • 2 gele paprika's 
  • 1 ui
  • 1 teentje look
  • 1 koffielepel kurkuma
  • 8 kerstomaatjes
  • handvol bieslook
  • 100 ml sojaroom
  • peper, zout en basilicum, pili pili
  • gemalen kaas (volgens smaak)
Zet de pan op het vuur met scheutje olijfolie. Voeg de ui en de knoflook toe en laat kleuren. Snij ondertussen de paprika in stukjes en voeg toe. Klop de eitjes los met de knoflook en de kruiden (niet de bieslook) en voeg na 10 minuten toe aan de groenten.
Laat pruttelen gedurende vijf minuten, leg er de halve kerstomaatjes op, kleur geven met bieslook en afwerken met de gemalen kaas.
Twee minuten later...........


Foto: En nu de post van vandaag op de blog, alvast een fotoke


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen