genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

zondag 5 mei 2013

Paprikataartje, gezonde zondag

Taartje van paprika, feestelijk bootje om van te genieten.
We gebruiken voor 12 taartjes
  • 6 paprika's
  • een ui
  • teentje knoflook
  • tijm en rozemarijn
  • 2 eieren
  • 200 ml room
  • 5 eetlepels maïzena
  • 200 gr feta
Laat de ui en de look stoven, samen met de paprika's en de tijm en rozemarijn gedurende een kwartiertje of tot ze gaar zijn.Laat uitlekken en dan pureren. Van het vocht op, want super lekker om bij een soepje te voegen.
Voeg bij het paprikamengsel de room, de eitjes, de maïzena en de verkruimelde feta toe. Roer tot een homogeen mengsel en bijkruiden met peper en zout.
Zet koel wel.
Bak de taartjes in een siliconevorm gedurende een 20 minuten op 200°C.

Super lekker, eenvoudig en feestelijk tegelijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen