genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

zaterdag 26 januari 2013

Maïskoekje, gezond tussendoortje

Maïskoekjes, een gezonde knabbel. Zelfs in een emo-moment slaat je humeur zo weer om.
Je wordt er dus vrolijk van.
De bereidingswijze en de tijd ervoor nodig, alles valt mee.
Een goeie tip voor in een dip.

Zeer eenvoudig te maken met
  • geraspte courgette (1/2 kleine)
  • maïs (1 blik, uitgelekt)
  • maïszetmeel (2 eetlepels)
  • bakpoeder (1/4de koffielepel)
  • peper en zout
  • chilipoeder
Je kan er eventueel ook nog een eitje aan toevoegen.



Bak gedurende 15 minuten op 180°C en draai ze eens om in de helft van de tijd.
Zeer lekker met een zoet-zure saus!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen