genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

vrijdag 25 januari 2013

Preitaartje, feestelijk, hartig taartje voor elke dag

De koude trotseren, kan met een eenvoudig warm hartig taartje. We worden rustig in de keuken, zetten de muziek van Leonard Cohen veel te luid,...  en nemen een aantal groenten, nog een beetje kruiden en dan afwerken met platte kaas. Zo eenvoudig is dit receptje, een hapje met de nodige energie.

We nemen 3 preiwitten, 1 ajuin, 2 teentjes knoflook, bieslook en een lepel platte kaas.

Laat een scheutje olijfolie warm worden in een pot, voeg de gesneden ui en look toe en laat aanstoven. De prei versnipperen en toevoegen. Laat een vijftal minuten beetgaar worden. Kruiden met peper en zout en veel bieslook en afwerken met een lepel platte kaas. Laten versmelten met de groentjes en we zijn klaar.

Monteer op een bordje. Je kan genieten van een vegetarisch voorgerecht, een bijgerecht en zelfs als tussendoortje is het licht verteerbaar en lekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen