genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

dinsdag 25 juni 2013

Carpaccio van rund in een rolletje, slaatje voor het begin van de zomer

De zon schijnt, dus we gaan voor een slaatje. Als we denken dat de zomer nu echt gaat beginnen, dan vliegen we in de slaatjes.
We nemen voor dit voorgerecht voor 4 personen

  • 8 sneetjes flinterdun rundsvlees
  • handvol pijnboompitten, roosteren in een vetvrije pan
  • veel rucola
  • lekkere olijfolie
  • peper
  • pesto van basicilucm
  • olijvencrème (versiering op het bord)
  • schilfers van parmezaanse kaas
We nemen een plakje vlees, leggen er de pitjes, de rucola, een streepje pesto  en parmezaanse kaas op, goed kruiden met peper, dichtrollen en op een bord schikken. Zet nog heel even zeer koel weg en dien op met een fijngesneden kleurige paprika.

Smakelijk!



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen