genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

zaterdag 1 juni 2013

Veganistische vlaai, een taartje op de 70.000 views

Ja, we gaan nog eens een taartje bakken op de blog.
Merci voor zoveel views op Proeven op Zondag, we zijn de 70.000 voorbij, en gaan dit vieren met een gezonde vlaai, njammie!
  • 500 gr oud brood
  • 1 liter amandelmelk
  • 50 gr chocoladepuddingpoeder
  • 200 gr rietsuiker
  • speculooskruiden (naar smaak)
Laat het brood weken in de warme amandelmelk. Eventueel fijnmaken met de thermomix (1 minuut stand 10) of heel fijn maken met een vork. Voeg de overige ingrediënten toe en meng goed.
In een ingevette vorm de mengeling doen en bakken gedurende 50 minuten op 200°C.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen