genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

maandag 24 juni 2013

Huisgemaakte veganistische quiche, mag het eens wat anders zijn?

Een uitdaging om veganistische quiche te maken? Ik had er wel wat stress voor, maar het is gelukt. Het was lekker, echt waar.

  • 1 bladerdeeg zonder ei
  • 400 gr erwtjes
  • 1/2 aubergine
  • 1/2 courgette
  • 300 gr tofu
  • 200 ml sojaroom
  • handvol peterselie
  • kruidenzout, peper
Zet de oven aan op 200°C. Leg het deeg in een vorm en begin aan de vulling. Snij alle groenten in blokjes (de erwtjes niet hé). Mix de tofu met de room en de peterselie. Flink kruiden met peper en zout en de groentjes er allemaal onderdoor roeren. Bakken gedurende een 40 minuten.

Smakelijk!
Zin in een andere hartige taart?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen