genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

dinsdag 18 juni 2013

Slaatje met rode biet, feta en pijnboompitten

Geen tijd om een slaatje te maken?
Toch wel en daarbij heb je ook altijd nog wel iets in huis om een kleurig geheel te maken.
We gebruiken voor 1 persoon
  • een dikke plak ijsbergsla
  • 1 gekookte rode biet
  • 50 gr fetakaas
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • basilicum
  • olijfolie
  • peper en zout
Snij de ijsbergsla fijn, snij de rode biet in plakken.
Leg de sla op een bord, leg er de schijfjes rode biet op, verkruimel de feta erover en de pijnboompitten. Overgieten met een goeie scheut olijfolie, beetje basilicum erover en een goeie draai van de molen, en kijk, je kan genieten!

Andere slaatjes om deze middag van te genieten?

Smakelijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen