genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

dinsdag 23 april 2013

Aubergine, gesmolten camenbert en salsa van avocado met 2 maal tomaat

De zon schijnt maar warm is het nog niet echt. Slaatjes smaken zeer lekker maar een warme lunch kan er nog in.
Aubergine met tomaat in oven, op het eind camenbert op leggen en verorberen met een mengeling van avocado en tomaat.
Zet de oven aan. Neem een aubergine en snij er dunne plakken van en leg de bodem van de ovenschotel mooi vol. Kruiden met peper en zout. Neem 6 tomaten en snij in plakjes. Schik op de aubergine, opnieuw kruiden, verse kruiden erbij mogen ook en besprenkelen met olijfolie.
Zet een half uur op 200 °C in de oven.
Ga de camenbert te lijf. Verwijder de korst en snij in dunne plakken. Leg de kaas op de warme groentenmengeling en laat nog mee in de oven voor 5 minuutjes.
Serveren met een mengeling van avocado, tomaat, pili pili en paar druppels citroensap.

 


Snel klaar en verrassend lekker.
De restje kan je gerust ook koud verorberen, of meenemen naar het werk om daar even op te warmen.

Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen