genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

woensdag 10 april 2013

Ravioli van prei met een vulling van champignons en tuinkers, voedselzandloper

 Zo leuk dat het niet meer zo koud is, zo triestig dat het regent,...
Dus een beetje zon in het bord is altijd meegenomen.
De prei gaan we te lijf en we maken er pakjes van.
De bladeren van de prei zo groot mogelijk laten en eventjes blancheren, erna laten uitlekken.
Leg de blaadjes open in een ovenschotel, leg er tuinkers in. Stoof de champignons aan in olijfolie en kruiden, nog een beetje parmezaanse kaas erbij en nu vullen.
 Leg het champignonmengsel op de blaadjes en maak er een pakje van met een bieslooktouwtje.
Serveren met de rest van de champignons. Je kan het geheel warm houden in de oven, heerlijk met een beetje soja-mosterdroom. Smakelijk, ravioli zonder bloem, joepie, voedselzandloper!


3 opmerkingen: