genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

vrijdag 5 april 2013

Groen slaatje, lekker na een lange dag, en het goede doel steunen

Een bord vol weelde, niets speciaals, maar zo lekker.
Dagje Antwerpen, meegedaan aan food and mood, voor een goed doel ook, klik dus gerust door op goede doel
 
Wat is de boodschap vandaag? Laat je niet verleiden tot prefab food, maar maak het snel zelf. Radijsjes, tomaatjes, sla, een beetje sojasaus, olijfolie en een beetje nootjes, lekker de max met parmezaanse kaas, doen!
Je kan er nog een kaasje uit de oven bijdoen, geitenkaas op een schijfje tomaat, kruiden met peper, en basilicum en beetje olijfolie, de oven doet de rest. Een winters slaatje is geboren, 2 graden deze ochtend, 6 graden in de loop van de dag. Warmte zal deugd doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen