genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

maandag 8 april 2013

Notenkoekjes, voedselzandloper, bijgerecht, gezond tussendoortje

De week is weer begonnen, gewapend met gezonde, zelfbereide gerechtjes, vertrekken we werkwaarts.

Eenvoudig notenkoekjes met maïs, in de oven laten bakken en achteraf smullen geblazen.
  • 150 gr noten (amandel, hazelnoot, cashew,...)
  • 100 gr maïs (gespoeld en uitgelekt)
  • 1 ei
  • handje vol fijn geknipte peterselie
  • peper en kruidenzout
  • 2 eetlepels maïszetmeel
We hakken de noten half-fijn, mengen met het ei, de maïs, de kruiden en het maïszetmeel. Hoopjes op een bakplaat (met bakfolie) leggen en 20-25 minuten laten garen in een oven op 200°C.

Overheerlijk, warm, koud, ideaal om toe te voegen aan de EHBGH, eerste hulp bij goesting-honger.

De EHBGH bevat allerlei rauwe groenten (wortels, radijsjes, paprika, bloemkool,...), noten, water, zwarte chocolade en deze koekjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen