genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

dinsdag 2 april 2013

Ovenschotel met drie kazen, voedselzandloperkost tegen de koude!

De koude van dit moment laat ons nog altijd toe om toch ovenschotels op tafels te zetten, dus volop genieten.
We gebruiken de groenten van het moment, 200 gr knolselder, 200  gr pompoen, 1 courgette, 2 rode paprika,...
Snij de groenten in blokjes en leg in een ovenschotel, kruiden met kruidenzout, peper, pili pili, basilicum,... en een goeie geut olijfolie erover doen. Goed mengen en een half uurtje in de oven op 200°C. Eventueel na een kwartier nog eens omroeren en afdekken met bakpapier.
Meng ondertussen drie kazen, 100 gr ricotta, 100 gr mascaparone en 100 gr geraspte parmezaanse kaas met 100 ml sojaroom. Voeg 4 losgeklopte eitjes toe en veel fijngesneden bieslook.
Haal de ovenschotel uit de oven en overgiet met deze mengeling.

Bak nog verder gedurende een half uurtje en deze heerlijk ovenschotel staat al voor je klaar.
Smakelijk eten. Genieten zonder zorgen, goed voor de lijn en toch zo lekker. Voedselzandlopergewijs een lang en gezond leven krijgen!

1 opmerking: